Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами на  предколеден празник на красотата

 Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами на  предколеден празник на красотата - E-Burgas.com

Всяка дама обича да бъде глезена - с шампанско, подаръци и грижи за безупречен външен вид. Тази перфектна комбинация ще откриете на специален предколеден бляскав Празник на красотата! Събитието е напълно в тон с предстоящите светли тържества и обещава купища полезност и отлично настроение. Стартира в 18:30 часа на 14 декември и събира на едно място петима професионалисти от света на красотата, които ще представят пред публиката тайните на СПА център "6th Sense". Организатор и домакин на изискания ивент е Гранд Хотел и СПА Приморец. 

Добре дошли на Празника на красотата са всички дами, които отстояват своята визия през годините и държат на добрите грижи и високата естетика. Входът за събитието е свободен, а доброто настроение - задължително.

Искрящо шампанско е перфектният уелкъм дринк, с който ще бъде даден старт на вечерта. Ролята на модератор е поверена на дама, чието име е синоним на енергия, мода и неуморен приключенски дух: Владина Цекова. 

Очакват ви кратки презентации - всяка в рамките на пет минути - с разнообразна красива тематика и висока полезност и последваща възможност за консулт. Светът на красивата и здрава коса, ще представят Kerastase, Албена Петрова и Ксения Вълева. После, съвети за безупречна кожа и иновативни процедури ще представи Веселина Уайт с Guinot. Следва Антония Василева със зимна грижа за ръцете и тенденции в празничния маникюр. Съвети за топ форма с хранителни режими и комплиментираща програма за двигателна активност, ще даде Стилян Игнатов. Ефектният грим ще представи Наталия Атанасова с HOT makeup. Представените топ специалисти ще повдигнат завесата към тайните на СПА център "6th Sense" - перфектното място за здрави, красиви, спокойни тяло & дух. 

Елегантното соаре в изисканата обстановка на 5-звездния бургаски Гранд Хотел и СПА Приморец, ще допълнят прекрасни модни щрихи - последните колекции бутикови рокли на SHERRI HILL и PRONOVIAS. Създадените с мисъл за отличен вид и максимален комфорт на съвременната жена модели, са подходящи за специални събития - коктейли, балове, бизнес вечери и други. Елегантните рокли са изключителни творения, със силата да добавят инфинитивна класа към всеки ивент. Моделите ще бъдат експозирани като част от пространството на празника на красотата и позволяват директна среща с елегантния свят на SHERRI HILL и PRONOVIAS.

Светлите празници през декември са време за обновление – в което да се отърсим от старите грижи и да дадем път на новото, да утвърдим доказани ценности и да открием нови извори на радост и добро настроение. Последният месец от годината е грижа за другите – която винаги минава през самите нас. Дами, празникът на красотата на Гранд Хотел и СПА Приморец, е нашият коледен подарък за вас. Заповядайте – на пенливо шампанско в отлична компания, да почерпите ноу-хау от топ специалистите на СПА център „6th Sense”, в празничното лустро и блясък на 5-звездна обстановка. 
 

Коментари

Още от последните новини