Гранд Хотел и СПА Приморец кани на пътешествие из Ориента със специална вечер на Анадолската кухня

Гранд Хотел и СПА Приморец кани на пътешествие из  Ориента със специална вечер на Анадолската кухня - E-Burgas.com

Добавете тематична атмосфера и ароматно наргиле и получавате автентична приказка от "1001 нощ"

На 14-ти юли бургазлии и гостите на града, имат възможността да потеглят на истинско пътешествие из Ориента. Приключението "Ориенталски бриз с Анадолска кухня" стартира в 19:30 часа в лятната градина на Средиземноморски ресторант "Салини" на Гранд Хотел и СПА Приморец. "Вълшебното килимче" към незнайните земи, осигурява гост-готвач Сибел Реджеб. Нейното специално 4-степенно меню ще представи кухнята на Анадола. Допълнете с тематична автентична атмосфера. Завършете с палитра аромати от дъхаво наргиле. Резултатът е истинска приказка от "1001 нощ", в която героите сте вие.

Коя е Сибел Реджеб? Дамата е страстен кулинар с широк размах. Открива любовта си към готвенето, докато живее в Истанбул. След 12 години там, пътят и я води у нас. Уменията и носят двукратно участие в журито на годишните награди "Ресторант на годината" на списание "Бакхус". Същото авторитетно издание я прави първи участник в своите "12 вечери на любители готвачи". Има свой блог, в които споделя лични рецепти, впечатления от вечери в различни ресторанти или при приятели, както и менюта от авиокомпаниите.

Сибел е гурме пътешественик, който не пропуска Мишлен ресторантите по пътя си. Споделя, че с огромно удоволствие води курсовете по османска кухня в Кулинарно училище Food Connection. За финал, допълва: "Вярвам, че за да си говорим сладки приказки, първо е нужно да похапнем сладко". За поверената и вкусна част на вечерта "Ориенталски бриз с Анадолска кухня," Сибел е избрала традиционни ястия от различните краища на региона, събрани в 4-степенно меню. За автентичната ориенталска атмосфера, ще допринесе и дъхаво наргиле, с широка палитра аромати.

„Ориенталски бриз с Анадолска кухня“ е най-новото бутиково „Let’s Get PRIM” събитие, което Гранд Хотел и СПА Приморец осигурява на бургазлии и гостите на града с една цел: възможност за изживявания, различни от стандартните сиви нюанси на ежедневието. А какво, ако не именно различни и екзотични са приказките? Тази, носи заглавието "Ориенталски бриз с Анадолска кухня". Добре дошли сте да се включите в нея.

Цена на куверт: 59.00 лева на човек.

Цената включва вечеря / 4-степенно меню / и наргиле.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини