Grand Glamour Show отбеляза бляскав 5-ти рожден ден на Марина Диневи

Grand Glamour Show отбеляза бляскав 5-ти рожден ден на Марина Диневи - E-Burgas.com

Мис Пукет откри дефилетата

 

Над 500 гости присъстваха на рожденния ден на Grand Glamour Show, който по традиция се проведе на Марина Диневи. Бляскавият фешън спектакъл накара в продължение на час и половина мастити бизнесмени и красиви жени да се насладят на ексклузивните колекции, които бяха показани на сцената на Планет Яхт клуб. 

Дефилетата откри специалната гостенка на шоуто Мис Пукет - Александра Кристоф. Лице на юбилейния моден спектакъл пък беше топ модела Миглена Николова. По котешката пътека минаха носителки на титлите Мис Бургас, Мис Несебър, Мис Свети Влас, Мис Созопол и др. С много чар и артисцизъм те показаха лятната колекция на бутик D-Stores ( намира се в МОЛ Барсело - Слънчев бряг), официалните рокли на модна къща MEGZ с дизайнер Миглена Каканашева, банските костюми на Sugarfree, бижутата на ювелирния бутик Belissima VIP(намира се до хотел Кубан-Слънчев бряг и в Бургас, ул. Богориди и Антим I). Дизайнерът Едис Пала успя да повдигне завесата около новата си колекция и ексклузивно показа няколко от моделите си Frozen Passion. Черешката на тортата бе турският гигант PERA GROUP, който за първи път представи пред българска публика уникални палта и кожени якета. 

На сцената се изявиха и кръшните балерини на балет НОВА, които придадоха допълнителен сексапил на паузите между отделните дефилета. Финалът на Grand Glamour Show бе повече от горещ - пет модела по бански костюми излязоха с пет торти с запалени фойерверки на тях и заедно с публиката изпяха Happy birthday.Събитието премина с подкрепата на бензиностанции GO Petroleum.

Коментари

Още от последните новини