Горещи модели по бански повикаха лятото в Бургас (галерия)

Горещи модели по бански повикаха лятото в Бургас (галерия) - E-Burgas.com

Красиви момичета по бански костюми повикаха преждевременно лятото в Бургас. Те участваха в ревю на бански oблекла и аксесоари от испанския бранд “Изабел Мора”, чиито официален представител е бургаския магазин “Рени”. Организатор на събитието бе Медийна група “Бургас нова”. 

В хубавия празничен ден красавиците дефилираха пред магазин “Рени” на ул. “Богориди” пред събралата се публика. Момичетата са професионални модели на “Интер Моделс” - Бургас, които са официални представители на модна агенция “Интерсаунд”.  Нели Вакъфова бе хореограф на събитието. аа доброто настроение на бургазлии се погрижи диджей Лайт, който озвучи мероприятието. 

Те показаха богато разнообразие плажни костюми и бански облеклка. Колекцията носи духа на Испания и се отличава с невероятно съчетание и игра на цветовете, създаващи неуписуемо добро настроение. Разнообразието от модели позволява на всяка една дама, независимо от нейната възраст и телосложение, да се чувства комфортно и уверени. 

След ревюто бургазлии и гостите на града имаха възможност да разгледат на място разнообразните модели от бельо, бански и плажни аксесоари в магазина. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини