Горан Горанов издъхна зад решетките

Горан Горанов издъхна зад решетките  - E-Burgas.com

Бургаският рецидивист Горан Горанов е починал тази сутрин в килията си, потвърдиха за Радио Бургас от затвора. Предварителните данни сочат естествена смърт, вероятно - инфаркт, но предстои да се извърши аутопсия. За сега се отхвърлят подозренията за предозиране с наркотици или самоубийство. Горанов е бил сам в килия, след като се споразумя с прокуратурата за побоя над двама надзиратели и се съгласи да изтърпи 2,6г. затвор.   

Бившият охранител Горан Горанов има дълъг списък с провинения - нападение и побой над двама свещеници в Католическата църква в Бургас, спрямо него се провеждат и други три неприключени наказателни производства, като две от тях са срещу него за нанасяне на телесни повреди на служители от затворите. 

Преди година той получи и 3г. и 4 месеца затвор за въоръжен грабеж. Тогава той беше заловен да виси от климатик на блок в "Меден рудник". Горанов е бил дрогиран. Горанов стана известен и със страннотоси хоби да слага кръстове в "Братя Миладинови" и "Възраждане". Нито той, нито някой друг успя да обясни защо прави това.  

Коментари

Още от последните новини