Голям интерес към колекцията на американския бранд North Sails, промоциите продължават

Голям интерес към колекцията на американския бранд North Sails, промоциите продължават - E-Burgas.com

Поради  големия интерес към новите колекции в магазин Color Point ТРИА Сити Център удължава промоцията им до края на седмицата. Официалното ревю и представяне на колекциите Лято’2018  беше на 25 май, но верен на политиката си да дава възможност на повече клиенти да се сдобият с качествени маркови стоки, Търговският център обяви, че шокиращите намаления ще продължат. До 3 юни, неделя отстъпката в цената ще е 20%  за новите колекции SS18 на марката North Sails, SS18 на  Silvian Heach, SS 18 на  ЕА7 и Freddy. Клиентите, които имат карти за намаление, получават 30% отстъпка.

За да даде подходящ старт на лятото, ще продължи и празничното настроение в ТРИА. Усещането за море, създадено от невероятната декорация с лодки, пясък и  рибарски мрежи идва още с влизането в магазин  Color Point на първия етаж на Търговския център. Следват големите изненади. Освен удивителните намаления, феновете на луксозните марки получават и още една възможност:  всеки, закупил стоки за над 300 лева, ще може да завърти колелото на късмета и да спечели аксесоар от ЕА7, Freddy, North Sails, и Slivian Heach или ваучер за покупки на стойност 30 лв. Ваучерите, спечелени от колелото на късмета, ще могат да бъдат използвани  до 30.06.2018 г.

През последните дни в Color Pont дебютира една от най-популярните американски марки - North Sails. Тя е създадена през 1957 година и оттогава навсякъде по света я свързват с ветроходството, сърфа, морето и летните забавления. Известният девиз на марката “The sea is my land” /”Морето е моята земя”/ напълно отговаря на вдъхновяващия бранд, който не случайно е избрал Бургас за свой пристан. В известните курортни градове като Монако, Сен Тропe и Монте Карло марката North Sails е добре позната и предпочитана от ценителите на морския хайлайф. 

В ТРИА Сити Център North Sails идва със своите впечатляващи бански, спортни облекла и аксесоари.

Color Pont е представител и на спортната иновативна марка  Freddy, известна с удобните и качествени спортни облекла, а от съвсем скоро и на световно известния италиански бранд Silivan Heach, който с модерните си многоцветни предложения ще отговори на изискания вкус на дамите.

В сегмента на спортно - елегантното облекло, лидер в продажбите и харесван от почитателите на спорта, ЕА7-Emporio Armani присъства в ТРИА  от 5 години. Колекция SS18 изненадва и радва феновете си в свежа линия  в стил Saint-Tropez - в ярки цветове и морски щампи.

Коментари

Още от последните новини