Гергана Апостолова: Kangoo jumps са точните тренировки за влизане във форма и за хора с проблемни кръст, гръб и стави

Гергана Апостолова: Kangoo jumps са точните  тренировки за влизане във форма и  за хора с проблемни кръст, гръб и стави - E-Burgas.com

Световната киокушин шампионка е един от инструкторите "по скачане" за здраве, тонус и форма в Гранд Хотел и СПА в "Приморец"

Всеки четвъртък от 19:00 часа в Гранд Хотел и СПА "Приморец" е време за скачане! Ефективните и щадящи Kangoo jumps тренировки са с цена 13.00 лева на човек и се провеждат в СПА център "6th Sense".

Защо да изберем Kangoo jumps, разказва родната ни шампионка, родена в Бургас, Гергана Апостолова, един от треньорите в Гранд Хотел и СПА "Приморец": "Kangoo jumps са моята алтернатива на бягането, което вече няма как да практикувам, понеже имам 4 операции на ходилата. Вече "тичам" с тях.

Заниманието е аеробно и изключително подходящо за хора с различни двигателни проблеми - с колената, кръста, гърба. Това е така, защото тези тренировки не натоварват ставите. На тях се разпределят 20% от "тежестта" на тренировката, а другите 80% са за мускулатурата. Освен това, дори да не сте тренирали, тук мускулна треска няма - даже след първото въвеждащо занимание.

Скача се със специални обувки, които са с тегло около два килограма всяка. За по-пълни хора, поръчват се специални подсилени обувки. Все пак, желателно е теглото на трениращите Kangoo jumps да е под 100 кг. Важно е, заниманията да се водят от професионален инструктор, тъй като има специфика на изпълнение на упражненията.

Тренировките са изключително ефективни за стягане и отслабване. Резултати има още след първата седмица. Разбира се, добре е, да стартирате хранителен режим. Не диета - хранителен режим, с умерена качествена храна. Тогава резултатите са най-добри" - завършва шампионката.

Гергана Апостолова е не просто успешен български спортист. Тя е покорила много върхове по света. Тренира карате киокушин от 30 години, под вещото ръководство на своя треньор Шихан Емил Костов - световен шампион и многократен европейски шампион по карате киокушинкай. Сред нейните успехи са:

- Двукратна световна шампионка Карате Киокушин - ката на Световното първенство за жени в Токио, Япония - от 2010 и 2015 година;

- Трикратна Европейска шампионка;

- Многократна шампионка на Америка;

Спортният и хъс обаче, далеч не се изчерпва само с Карате Киокушин. Гергана има слабост и към автомобилните надпревари и е бивш професионален състезател. Тя е първата българка, участвала в 24-часовото състезание на пистата на Формула 1 “Нюрнбурнгринг”, Германия. Първи представител на родината ни е и във Формула 3000, като рекордът и е ненадминат и днес. Шампионката е една от трите жени в света, които стават пилот на "Мицубиши". Гергана Апостолова е единствената българка, участвала в рали "Монте Карло". Там неин навигатор е майка и - легендарната българска шампионка по автомобилизъм Елена Апостолова.

Към момента, шампионката е главен инструктор по карате киокушин за деца (5-18г.), жени и мъже в спортен карате киокушин клуб "Киокушин спирит" - Бургас, член на Българската киокушин асоциация - ИКО България. Занимава се и с аеробен спорт - тае-бо от 2001 година и Kangoo jumps от 2012 година.

Каква по-добра препоръка от тази, директно от световен шампион, доказал себе си в цели два спорта! А ако същият шампион е и презентер, то тогава имаме идеалната тренировка! Kangoo jumps са забавни, ефективни, резултатни! Запазете своята тренировка днес!

За повече информация и записвания на час: +359 56 910 913 | [email protected]

Галерия
Коментари

Още от последните новини

Светът
Гергана Апостолова: Kangoo jumps са точните  тренировки за влизане във форма и  за хора с проблемни кръст, гръб и стави - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Гергана Апостолова: Kangoo jumps са точните  тренировки за влизане във форма и  за хора с проблемни кръст, гръб и стави - E-Burgas.com

Африка