Георги Тошев представя автобиографичната книга за  Стефан Данаилов първо в Бургас

 Георги Тошев представя автобиографичната книга за  Стефан Данаилов първо в Бургас - E-Burgas.com

Турнето на "Романът на моя живот" продължава с премиери в редица родни и европейски градове

Преди да поеме към цяла плеяда родни и европейски градове, турнето на автобиографичната книга за Стефан Данаилов "Романът на моя живот" стартира в Бургас. Премиерата в морския град е насрочена за 18:00 часа на 27 март в зала "Гранд Приморец" на едноименния 5-звезден хотел, който е инициатор и организатор на срещата. 

Събитието не само ще срещне бургаската публика със съавтора на книгата Георги Тошев и живота на Ламбо, но ще включва и кино-част - прожекция на филма, посветен на Маестрото - "Монолог". Лентата е с режисьори Ема Константинова и Георги Тошев. 

Комбинацията от двете компоненти - биографични творба и филм, обещават пълнокръвен поглед към един от най-обичаните български актьори - детство, многобройни знакови роли, срещи с любовта, вдъхновението от студентите, размисли за живота. Яркият образ ще подсилят архивни фотографии, кадри от филмографията на Маестрото, спомени споделени с читателя и зрителя.

Очаква се на премиерата освен Георги Тошев, да присъства самият Стефан Данаилов.

Събитието е с ограничени места. За да запазите своето, моля, обадете се на телефон: +359 877 850 001

Срещата на бургаската публика с живота на големия Стефан Данаилов е част от събитийната линия Приморец чете на 5-звездния бургаски Гранд. Инициативата води в морския град интригуващи автори и техните произведения, за близка среща с техните почитатели, в изключителната обстановка на Гранд Хотел и СПА Приморец.
 

Коментари

Още от последните новини