ФК Черноморец 1919 зарадва феновете с видеоканал и фейсбук страница

ФК Черноморец 1919 зарадва феновете с видеоканал и фейсбук страница - E-Burgas.com

ФК Черноморец 1919 продължава своето развитие във възходяща линия, похвалиха се от клуба. В тази връзка, отборът вече има собствен видеоканал в Youtube. На него ще могат да се намерят любопитни видеоматериали, свързани както с мъжкия състав на „акулите”, така и с детско-юношеската школа. Припомняме, че от предстоящия сезон ФК Черноморец 1919 ще участва в първенствата под егидата на БФС с всички възрастови формации.

Същевременно ФК Черноморец 1919 е в процес на изработване на клубен сайт. До момента, в който електронното издание започне своето функциониране, всеки заинтересован ще може да намира официална информация за случващото се в клуба на създадената фейсбук страница – ФК Черноморец 1919 / FC Chernomoretz 1919.

"Ръководството на клуба категорично се разграничава от информациите, които се появяват в други фейсбук страници и групи, имащи неоснователни претенции да бъдат официални за ФК Черноморец 1919. Единствената официална информация може да получавате от горепосочената фейсбук страница, както и от прессъобщенията, с които ще Ви информираме за случващото се в клуба", заявяват от клуба.

Галерия
Коментари

Още от последните новини