Фейсбук групата „Обичам Бургас“ отново събира приятели от цялата страна

Фейсбук групата „Обичам Бургас“ отново събира приятели от цялата страна - E-Burgas.com

Най-активната и многобройна фейсбук група, посветена на Бургас, отново събира приятели на морския град от цялата страна. Събитието е тази събота, 10 юни, от 19.30 часа, а на него се очаква да пристигнат над 80 души от различни градове - Силистра, Пещера, Севлиево, Пазарджик и др.

Мотото на събирането е "Посрещане на лятото" и символично откриване на сезона, а веселието и доброто настроение е гарантирано от основния организатор и администратор на групата "Обичам Бургас" Христо Терзиев.

Фейсбук групата е създадена преди четири години и вече наброява 30 000 последователи. Само за последната една година към нея са се присъединили над 10 000 души, споделя администраторът й Христо Терзиев и допълва, че всеки е добре дошъл в нея.

Профилът на хората в нея е пъстър. Освен бургазлии, в общността има много хора, които живеят в други градове на страната или чужбина. Членове на "Обичам Бургас" са хора с различни професии като инженери, лекари, юристи, архитекти, учители и музиканти. Обединява ги това, че Бургас е любимият им град и се интересуват от всичко, което се случва в него.

Групата е активна не само в социалната мрежа. През цялата година приятелите на Бургас се събират всеки ден в Морската градина или през уикенда. Освен това,  провеждат пролетен бал с маски, музикантски партита и отбелязват рождения ден на групата, който е на 28 ноември. Знакови за членовете на групата остават редица срещи, на които присъстват и имена като Мустафа Чаушев, Тони Димитрова, Красимир Гюлмезов, Нели Рангелова и др.

Групата е създадена с една единствена цел - забавление, но в нея се качват още любопиптни спомени за хора и места, свързани с Бургас, стари снимки на града и всичко, което показва привързаността им към морския град.

Коментари

Още от последните новини