Ева от "Тоника" влиза в къщата на Биг Брадър

Ева от
slavishow.com

30 бона е офертата към Ева Найденова — легендарната певица от „Тоника“ — предложена й от НОВА, за да участва в новия сезон на риалити формата „Биг Брадър“.

Досега Ева отклоняваше всички покани да участва в шоуто, тъй като го намира за безумно. Продуцентите удвоили сумата от 15 000 лева и вече й предлагат 30 хилядарки. Имаше слухове, че оферти са отправени към Васил Найденов и Георги Христов, но те не се съгласили дори за толкова много пари.

Ева пък, за разлика от предишни години, сега била с доста по-добро отношение към шоуто. Тя наскоро направи и силно участие в ‚Черешката на тортата“, което й дало допълнителен стимул да влезе после и в Брадъра. Там обаче щяла да иска отношение, каквото се полага на звездния й статут, като една от най-обичаните български певици.

Засега може ни единствената сигурна участничка е плеймейтката Нора Недкова. В последно време тя се сдоби с лоша слава на скандалджийка, която се мисли за ВИП, но без особено покритие. Точно лошата слава било нещото, заради което други известни личности не искат да влязат в шоуто, пише в. „Телеграф".

Коментари

Още от последните новини