Ето я най-красивата абитуриентка за 2018 година (Снимки)

Ето я най-красивата абитуриентка за 2018 година (Снимки) - E-Burgas.com

548 прелестни момичета от цялата страна и чужбина се включиха в 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка", организиран от Dir.bg. Всички те показаха своите щастливи и безценни мигове от бала, запечатани в общо 2236 снимки.

Елица Луканова от 118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в град София стана „Най-красивата абитуриентка“ на 2018 година. Победителката бе избрана от Звездното жури — Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и „Най-красивата абитуриентка“ на 2017 година Мила Слепцова.

"Най-красивата абитуриентка на 2018" Елица Луканова е имала двоен празник на бала си. Освен завършването, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Елица мечтае да следва „Банкиране“. През лятото няма да си губи времето, като от следващия месец започва работа.

Победителката печели СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско", включваща две нощувки в "Студио Лукс". Тя ще се окичи и с разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Всички финалистки получават от Refan Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло.

Първите десет от двайсетте финалистки в конкурса "Най-красивата абитуриентка" бяха избрани от потребителите на Dir.bg. В продължение на 26 дни всеки имаше възможност да подкрепи своята фаворитка във фейсбук страницата на конкурса. Абитуриентките, които влязоха в топ 10 на снимките с най-много харесвания, продължиха директно към финала. Още 10 финалистки бяха класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. А всички кандидатури бяха внимателно оценени от независимото звездно жури.

Галерия
Коментари

Още от последните новини