Ето кой стана голмайстор в турнира за "Купата на кмета" в Приморско

Ето кой стана голмайстор в турнира за

Завършиха срещите от трети кръг от неделната футболна лига „За купата на кмета“ в Приморско. Кристиян Иванов от Приморско, който играе за „Равна гора“ и  Станимир Желев от „Созопол“ са футболистите, оглавили класацията на голмайсторите. След тях на трета позиция е  Павел Деспов, също от „Созопол“.

Всяка неделя спортната зала в морския град става арена на футболни емоции, предизвикани от оспорвани срещи в престижната надпревара.  За спечелване на купата се състезават осем отбора от Приморско, Ясна поляна, Созопол, Царево и Равна гора.  Организатори на петото издание на футболния турнир са Красимир Левтеров и Димитър Николов с подкрепата на Община Приморско. Мачовете ще се играят до края на февруари.

Първият мач от третия кръг се разигра между отборите на „Ропотамо Джуниър“ и „Ахтопол“. Ахтополци успяха да надделеят и да запишат победа с 2:0.  В следващата среща „Ропотамо – ветерани“  убедително се наложи над „Царево“ с резултат 7:1 и така оглави крайното класиране след трети кръг. „Равна гора“  претърпя  загуба от „Созопол“ с 3:4, а в последната за деня среща „Ясна поляна“ надигра „Приморско“ с  6:4.

Ето и крайното класиране след третия кръг на турнира:

Отбор м г-р т

1.Ропотамо Вт. 3 25-3 9

2.Созопол 3 26-6 9

3.Равна Гора 3 25-9 6

4.Ахтопол 3 9-6 6

5.Царево 3 8-22 3

6.Ясна Поляна 3 8-25 3

7.Приморско 3 6-14 0

8.Ропотамо 3 2-24 0

Голмайстори:

Кристиян Иванов – 9

Станимир Желев – 9

Павел Деспов – 8

Коментари

Още от последните новини