Ето как нагъл пловдивчанин излъга глухоняма бургазлийка пред собствените си деца

Ето как нагъл пловдивчанин излъга глухоняма бургазлийка пред собствените си деца - E-Burgas.com
Архив

Измамникът прикоткал жертвата си чрез фейсбук, хванаха го преди два дни

Изключително нагъл и безсърдечен пловдивчанин излъга и ограби 25-годишно глухонямо момиче от Бургас, като и отмъкна мобилните телефони и сумата от 30 хил. лв.

30-годишният престъпник и младото момиче се запознали през месец май във фейсбук, като първоначално се виждали само на камера. На 06.11. двамата си уговорили среща и той, заедно с двете си деца дошъл в апартамента на момичето в Меден Рудник. Поговорили известно време и решили да посетят родителите на пловдивчанина, които живеели в Турция.

За да разполагат с пари за закупуването на апартамент в Турция, в който да живеят съвместно, бургазлийката изтеглила от банков клон сумата от 15 000 лв., която добавила към спестените си в дома 15 000 лв. (част от парите били наследство от починалите й родители, а друга част – парични помощи от ТЕЛК за това, че е глухоняма). Жената взела всичките си пари и заедно с мъжа и двете му деца се качила в автомобила му и потеглили за Турция. В Крушевец обаче, той спрял и помолил приятелката си да му купи цигари от крайпътен магазин. Тя слязла, след което автомобилът отпрашил в посока Малко Търново. Жената махала след Аудито, но то не спряло, след което потърсила помощ от полицията.

Пловдивчанинът е обявен за общодържавно издирване, като преди два дни е установен от служители на ГКПП - Малко Търново при влизане в България от Турция. Задържан е и конвоиран до Районно управление-Созопол, където направил пълни самопризнания. Мобилните телефони са намерени в пловдивчанина и иззети. Същият заявил, че ще възстанови и отнетата парична сума. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

Коментари

Още от последните новини