Елитът на България идва на BURGAS DARTS OPEN този уикенд (Снимки)

Елитът на България идва на BURGAS DARTS OPEN този уикенд (Снимки) - E-Burgas.com

Бургас ще събере най-добрите състезатели по дартс у нас на предстоящия турнир BURGAS DARTS OPEN, който ще се проведе този уикенд край морето. В него сили ще премерят над 50 играчи, между които Красимир Иванов (известен и като коментатор в ефира на „Нова Спорт“), Мирослав Петров, Ангел Димитров, Ивелин Сотиров и др.

Домакин на състезанието е бургаският клуб „Hot Shot“, като за медали ще се борят и най-добрите местни играчи като Стоян Стоянов, Филип Филипов, Николай Веремеев, Валентин Гальов и Димитър Костов.

Първият ден ще се проведе турнир на сингъл, като записванията са на място в клуба на ул. „Стефан Стамболов“ 43а (в платения паркинг до Новата поща) и ще продължат до 11:00 в събота. Входната такса е 10 лв.

В неделя ще се проведе и турнир на двойки по схема двойна елиминация 3 от 5 лега, полуфиналите ще са 4 от 7 лега, а финалът – 5 от 9. При дамите финалът ще е 4 от 7 (двойни финали). Таксата на двойка е 20 лв., а началният час на неделния турнир е 11:00 часа.

За победителите е предвиден паричен награден фонд, а организаторите са подготвили и специална награда за състезателя, който постигне най-голям чек аут.

Това няма да е последният голям турнир, който организира бургаският клуб тази година. През лятото „Hot Shot“ ще е домакин на още едно национално състезание, което ще се състои на 19 и 20 август. Миналата година тук също бе организиран голям национален турнир, а всички любители на дартса могат да участват на местните турнири всяка събота от 10:00 часа.

Галерия
Коментари

Още от последните новини