Ексклузивни облекла, стил и класа очакват публиката на „Мис Сливен 2024“

 Ексклузивни облекла, стил и класа очакват публиката на „Мис Сливен 2024“ - E-Burgas.com

Ексклузивни тоалети, съчетани с много класа, ще  види по време на ревютата публиката на „Мис Сливен 2024“. Момичетата ще дефилират в елегантен бизнес стил и класа със сезонните облекла на „DiKa“, тоалети с етно мотиви и елементи на народни шевици от „Маджаро“, както и официалните приказки рокли на „Тонена“.

Между ревютата програмата предвижда невероятни изпълнения на местния балет „Грация“, с ръководител Юлия Кирова и помощник-ръководител Анастасия Колева и клуб по спортни танци „Туида“ с треньор Йовита Пенчева. Музикалните страсти ще подгрее Нелита с част от най-новите си хитове.

Водещи на „Мис Сливен 2024“ са носителката на титлата „Мис България 2018“ Теодора Мудева и музикалният изпълнител Стефан Илчев. Двамата обещават да се превърнат в запомнящ се тандем, който да докосне сърцата на сливенската публика. Местната сцена ще е дебют за Стефан и той също е подготвил изненада за гостите на конкурса.

Припомняме, че победителката на „Мис Сливен 2024“ ще получи уникалния шанс да представя града си на националния конкурс „Мис България 2024“. Сливналии са добре дошли на 15 октомври, вторник, от 18:30 часа в зала „Сливен“. Входът е свободен и всеки, който желае да се потопи в необятния свят на красотата е поканен.

Конкурсът се организира с подкрепа на Община Сливен, която е официален партньор на събитието.     

Коментари

Още от последните новини