Един загина и трима пострадаха в катастрофи в Бургаско

Един загина и трима пострадаха в катастрофи в Бургаско - E-Burgas.com

Един човек загина и трима пострадаха в катастрофи през уикенда, станали в Бургаска област. 73-годишен мъж загуби живота си в челен сблъсък, на пътя между селата Каблешково и Лъка, след като управлявания от него лек автомобил Рено Клио бе ударен челно от Фолксвагена на 31-годишен мъж от село Страцин докато изпреварвал при спускане.

И двамата водачи били откарани в УМБАЛ-Бургас, където няколко часа по-късно по-възрастният починал. Другият е настанен в Неврохирургията с мозъчно сътресение, без опасност за живота.  

В друг инцидент през същия ден 52-годишен бургазлия е със счупен крак след самостоятелна катастрофа, край магазин Булстар, от село Атия към Черноморец. Той карал Форда си с несъобразена скорост, загубил контрол и се блъснал в дърво. Той е настанен в ортопедията, без опасност за живота.

Страховит пътен инцидент преживяха и майка и дъщеря на пътя между Бургас и Средец. Управлявания от 34-годишната бургазлийка Форд  Фокус изхвърчал от пътя и се преобърнал няколко пъти извън платното. Пострадала е 58-годишната майка на водачката, която е фрактура на рамото и болки в гърдите. Тя е настанена за лечение в МБАЛ ''Бургасмед''.

И трите инцидента са стнали в събота. 

Коментари

Още от последните новини

Светът
Един загина и трима пострадаха в катастрофи в Бургаско - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Един загина и трима пострадаха в катастрофи в Бургаско - E-Burgas.com

Африка