"Дядо Коледа е боклук" разсмива бургазлии утре в НХК

ДЯДО КОЛЕДА Е БОКЛУК - комедия от Жозиан Баласко, гостува в Бургас. В тази комедия всичко е толкова вихрено заплетено, смешно и тъжно едновременно, че изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. В ролите се превъплащават любимите ни артисти Албена Михова. Албена Павлова, Александър Дойнов, Веселин Плачков, Иван Радоев, Ненчо Илчев.

Хора “на ръба на нервна криза” се опитват да помагат на нещастни самотници чрез своето дружество “Отчаяние и приятелство”, което именно в Коледната нощ става убежище и място за комични и драматични срещи и неразбории на най-невероятни образи. В тази комедия всичко е толкова вихрено заплетено, смешно и тъжно едновременно, че изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Никой няма право да съди никого. Няма личност без грехове. Нашите герои са изтъкани от невероятни слабости, но нямат вина за това, защото са без опора в реалността. И тъкмо в това е голямата им трагедия. Жозиан Баласко е добре позната на публиката с пиесите си  „Омайна нощ”, „ Бившата жена на моя живот” , „ Вик за любов” , които се играят при пълни салони от много години.

Премиерата на пиесата ще е на 12 януари на сцената на НХК от 19ч.

Постановката гостува по покана на Маруся Русева и нейното "Арт Ателие". Организаторите гарантират смях много смях и добро настриение на прага на новата година.

БИЛЕТИ НА КАСАТА НА НХК.

 

Коментари

Още от последните новини