Движението на влаковете от Централна гара София е нормализирано

Движението на влаковете от Централна гара София е нормализирано - E-Burgas.com

Движението на влаковете, които заминават от Централна гара София, вече е напълно нормализирано и всички композиции се движат по разписание. Както е известно до 10:00 ч. тази сутрин влаковете от Централна гара не заминаваха във връзка със създаване на организация за изпълнение на допълнителните ограничителни мерки за пътуване от и до град София, съобщават от БДЖ предаде "Нова".

Всички влакове, които заминават от Централна гара София, преминават транзит без да спират в гарите и спирките на територията на град София, като първите гари в зависимост от маршрута им на пътуване след София са Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая.

Движението на влаковете във всички останали гари по своя маршрут, ще се осъществява без промяна в тяхното разписание.

Създадена е организация да бъдат проверявани основанията за пътуване на заминаващите от Централна гара София. За тази цел е необходимо при предприемане на пътуване клиентите на БДЖ да разполагат със всички необходими документи и попълнени декларации с основание за своето пътуване.

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), на билетните каси, гишетата „Информация” и на националния информационен телефон 0700 10 200.

Коментари

Още от последните новини