Двама президенти и заря за бенефиса "50 години номер 8"

Двама президенти и заря за бенефиса

Броени часове преди най-голямото футболно шоу за годината в България организаторите издадоха част от тайните в програмата. 

Бенефисът на Христо Стоичков "50 години номер 8" ще разтърси в петък вечерта в 20 ч. Националния стадион "Васил Левски".

Черешката на тортата в шоуто на Стоичков ще бъде уникална заря. Тя ще огрее центъра на София по време на бенефисния мач, който ще бъде открит от двамата президенти на България Георги Първанов и Петър Стоянов, които са близки приятели на Ицо.

Самият шоумач ще бъде прекъсван на няколко пъти. В два от случаите ще се отдаде почит с едноминутно мълчание на починалите тази година Трифон Иванов и Йохан Кройф.

Зрителите на стадиона ще станат свидетели на грандиозно изпълнение на 88 гайдари от Родопите. Любимият певец на Стоичков – сърбинът Мирослав Илич, също ще зарадва публиката със свои изпълнения. 

Билетите за мача отдавна са тотално разпродадени, като в момента се предлагат на тройни и четворни цени.

В същото време част от суперзвездите, които трябва да вземат участие в двубоя, вече кацнаха в София. Първи дойдоха чилийската легенда Иван Саморано и бившият капитан на "Барселона" Хосе Мария Бакеро.

В четвъртък сутринта на родна земя пристигна и румънското дуо Георге Хаджи и Джика Попеску. 

Останалите звезди трябваше да кацнат снощи, а до последно под въпрос ще е легендата Диего Марадона. Неотложен ангажимент в Дубай на практика засега спира аржентинеца да уважи юбилея на Камата. Казусът бе отнесен лично до шейха на Дубай Мохамед бин Рашид ал Мактум, който да осигури чартър и да даде разрешение.
Източник: dnes.bg

Коментари

Още от последните новини