Дрийм тиймът излиза за десета поредна победа, да подкпрепим бургазлии в зала "Младост"

Дрийм тиймът излиза за десета поредна победа, да подкпрепим бургазлии в зала

Отборът на "Нефтохимик 2010" излиза за десета поредна победа в Суперлигата по волейбол при мъжете тази вечер /вторник/ в зала "Младост".

От 18:00 часа бургазлии ще срещнат коравия тим на "Монтана". Това дерби е от 21-ия кръг. В последния "Нефтохимик 2010" гостува на варненския "Черно море" на 10 март.

След мачовете от редовния сезон започват плейофите, които ще определят шампиона на страната за сезон 2016/2017.

На четвъртфиналите ще играят първи срещу осми, втори срещу седми, трети срещу шести и четвърти срещу пети. Срещите са до 2 победи от 3 мача.

В полуфиналната фаза се играе до 3 победи от 5 мача. На същия принцип е и финалният двубой. По-предно класираните в редовния сезон отбори имат предимство в броя на домакинствата.

След като през зимата в бургаския тим бяха привлечени 205-сантиметровият централен блокировач Ники Николов, 204-сантиметровият диагонал Жани Желязков, близнаците Георги и Валентин Братоеви, които са високи 202 сантиметра  и поредицата от победи на отбора, беше обявена и целта -  спечелване на шампионската титла.

"Започват решителните мачове. Надяваме се бургаските любители на волейбола да покажат с подкрепата си в залата, че искат да са съпричастни и горди с успехите на своя отбор", заявиха от  ръководството на "Нефтохимик 2010".

Коментари

Още от последните новини