Double D: Не разбирам модата на „смартфон партито“. В нашите хората танцуват и се забавляват

Double D: Не разбирам модата на „смартфон партито“. В нашите хората танцуват и се забавляват - E-Burgas.com

Burgas Life Center събира на едно място The Underground Sound Of Bourgas и Metropolis DJ’s. Едно обединение, което до този момент не се е случвало в Бургас. За  мегасъбитието разговаряме с Димитър Димитров, по-известен като Double D.

-Тази вечер е специална за феновете на хаус музиката, можем ли да вдигнем малко завесата около събитието?

Днес правим едно много специално издание на The Underground Sound Of Bourgas.  Това е едно от най-големите партита по Черноморието с 10-годишна история, през ноември месец празнувахме 10 г. Този път сме поканили основателите на Метрополис – Стивън и Ясен във формацията  Metropolis DJ’s. Това пък е първото електронно голямо събитие в България, с 20 годишна история. По този повод   обединяваме двете партита в едно.

-Случвало ли се е подобно обединение до сега? Доколкото знам двамата диджеи не са пускали заедно пред бургаска публика

Специално в тази формация не. И Стивън и Ясен са идвали да пускат като отделни диджеи, но точно в тази формация не и то на наше парти.

-Това вероятно ще предизвика голям интерес у феновете им в Бургас?

Да определено. Хубавото е, че за тези 20 години са се сменили поне 4-5 поколения , а те все още са актуални. Сигурен съм, че ще се получи едно страхотно парти. Хаус музиката през последните години има една градация, сега се пускат малко по-умерени бийтове. Но ако трябва да говоря за Бургас, ние сме на много развито ниво и представлява истинско удоволствие на всеки един гост да пуска пред бургаска публика. Това, което прави впечатление още е , че при нас всеки един танцува, няма човек, който да е седнал и да скучае, всички се забавляват и това се вижда от клиповете, които са в интернет или фейсбук. Докато в другите дискотеки и клубове на мода е „смартфон партито“. Не намирам голяма логика при положение, че могат да си гледат телефоните и вкъщи.

-Да се върнем към събитието, къде ще се проведе то?

Ще се проведе в Burgas Life Center – бившата Бална зала на Танцова Академия в Славейков срещу КАТ. Една много хубава зала, която има капацитет да побере 500-600 души. Предварително я подготвяме със светлинни ефекти, декорация, барове, място за танци, място за сядане. Организацията е много стройна. Много мои приятели артисти диджеи като мен също помагат в организация.

-Предполагам, че сте подготвили и много изненади за гостите?

Да, разбира се. На партито ще пускат и бургаските T.U.S.O.B диджеи  Max , Little One , Stefan Avramov , DimNote. Преди официалните гости ще подгрявам аз. Подготвили сме и някои награди за феновете - безплатни входове, сетове на Стивън и Ясен, имаме и промоционален вход, като между 21:00 и 22:00 той е на по-ниска цена.

Иначе билетите са напълно достъпни , цената им е между 10-16 лв.

Какво предстои след това парти?

Това парти е една загрявка за следващо голямо събитие на 23 април. Тук пристига един диджей на световно ниво, много желан и търсен и искан за Бургас , казва се Спартак. Всичко вече е договорено, датата е ясна. Мястото все още се уточнява. Там вече очакваме и един много голям прилив на фенове от цялата страна. Интересното при този диджей е , че той пристига с 4-5 камери, прави един невероятен  видеосет. Заснема както публиката, така и себе си през цялото време, след което го пуска по неговия  youtube канал и партито се гледа от цял свят.

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини