"Догодина по същото време" се завръща в Бургас

Поради големия интерес и бързо изчерпващите се билети  постановката  „Догодина по същото време” ще бъде представена отново в Бургас на 25 април от 19ч. на сцената на НХК        

Пиесата създадена от Бърнард Слейд има редица награди и над 1400 представления на Бродуей!  Вече  две години Христо Шопов и Лилия Маравиля  в образите на Джордж и Дорис  играят на театралните сцени в цялата страна. Със своето майсторство, те завладяват  почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.     

„Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра,превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година...Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони. Дорис и Джордж нямат възраст – повече от 40 години вървят ръка за ръка по световните сцени.

Така „Догодина“  стана „Всяка година“. Превъплъщенията на Христо Шопов и Лилия Маравиля са завладяващо изиграни и са нов връх на техния забележителен талант и респектираща кариера. Изкуството им въвлича почитателите в една любовна история и не можеш да останеш равнодушен към обратите в човешката душа, към страстите и угризенията, към вечното чувство.

ПОСТАНОВКАТА ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 25 април от 19ч. на сцената на НХК.
Билети се продават на касата на НХК.
За повече информация тел. 0894/898-098-Маруся Русева-организатор

 

Коментари

Още от последните новини