Догадките за дрийм тийма започнаха, Братоеви отсякоха: Нефтохимик в Шампионска лига звучи прекрасно

Догадките за дрийм тийма започнаха, Братоеви отсякоха: Нефтохимик в Шампионска лига звучи прекрасно - E-Burgas.com

И главният мениджър Огнян Томов и звездите категорични, че преговори преди края на Суперлигата и Купата няма да има

Суперлигата в мъжкото волейболно първенство изглежда почти предрешена след днешния разгром на Нефтохимик над Монтана, но въпросителните около бъдещето на звездите в т.н. дрийм тийм на Петър Дочев вече започнаха да терзаят обществеността.

Какво ще е бъдещето на близнаците Георги и Валентин Братоеви, Николай Николов, Красимир Гайдарски в този суперотбор ще стане ясно едва, когато приключи и последните мачове от първенството и Купата, която предстои. Засега е ясно единствено, че Николай Учиков ще е ново попълнение в мачовете за Купата. Това е категоричен главният мениджър на Нефтохимик Огнян Томов в ефира на Диема Спорт по време на една от паузите между геймовете днес.

След мача същото бяха попитани и близнаците Братоеви, за които стана традиция да дават заедно интервюта след мачовете. „Мислим единствено за финала с Монтана и докато не приключи и последния двубой нищо не можем да кажем. Ние сме тук до месец май, а какво ще стане след това ще се разбере, когато приключат мачовете. Зависи какви са условията и целите на Нефтохимик, какво и нашите такива. Звучи прекрасно Нефтохимик да играе в Шампионска лига, но не е изключено да си намерим отбори и в чужбина“, заяви Валентин Братоев.

Днешната ценна победа ще се запомни и с уникалното му отиграване, с което бургазлии спечелиха една от точките. Вальо, който играе и плажен волейбол чукна топката с гръб, с кокалчето на пръста си, като се получи изключително ефективен пас на границата с мрежата, от което се възползва успешно Жани Желязков в атака. След това Братоев прояви скромност и каза, че е станало случайно.

Коментари

Още от последните новини