Добра кауза подпомогна таланти от изгорялото училище в Карнобат, нужни са още средства!

Добра кауза подпомогна таланти от изгорялото училище в Карнобат, нужни са още средства! - E-Burgas.com

Последната спечелила кауза, в инициативата на колегите от радио Power FM „Добрата кауза“, беше подкрепена само преди броени дни. Благодарение на инициативата се събраха част от средствата за закупуване на нов реквизит за танцовата формация и вокалистите към изгорялото училище в Карнобат. Те обаче не са достатъчни, за да се закупи всичко необходимо, така че децата да продължат да взимат участие в различни концерти, фестивали или конкурси. Затова от Power FM призовават всекии, който има възможност да помогне на фолклорните таланти в Карнобат.

До няколко месеца пред танцовата формация и вокалната група предстоят: Училищен концерт „Училище търси талант”, участие в Национален конкурс за вокални групи „Орфеево изворче ” Стара Загора, в общинския празник на град Карнобат и още много конкурси и концерти.

"Нека им помогнем, както казва и тяхната учителка, отново да застанат със самочувствие на сцената, показвайки своето отношение и любов към българските танци, песни и събития", апелират колегите от местното радио.

Коментари

Още от последните новини