До месец тръгва интерактивната карта на дестинациите в България

До месец тръгва интерактивната карта на дестинациите в България - E-Burgas.com

Най-късно от края на ноември ще можем през смартфона си да избираме спа курорт в България. Това ще стане възможно след пускането на интерактивната карта, в която ще бъдат всички дестинации от сегмента в цялата страна, пише "Монитор".

„Надявам се на туристическа борса в Лондон да успеем да я покажем и да има съответното приложение в платформата „Аз обичам България!“ За печатните рекламни материали ще ни е необходимо повече време“, уточни министърът на туризма Николина Ангелкова, която участва в представянето на Софийската и Старопланинската спа дестинации.

Кампанията е част от стратегията за насърчаване на специализираните туристически услуги в България, привличането на повече пътувания към вътрешността на страната и утвърждаването й като конкурентно направление за целогодишен туризъм.

Според Ангелкова, за да може да затвърдим представата за България като дестинация, която предлага добър, качествен продукт на разумна цена, на страната еу необходима по-голяма популяризация и на спа дестинациите, съчетани с култрно-историческите, които бяха разработени преди две години.

Коментари

Още от последните новини