Днес Милен Русков представя романа си „Чамкория“ във „Флората“

Днес Милен Русков представя романа си „Чамкория“ във „Флората“ - E-Burgas.com

По покана на Община Бургас и Регионална библиотека "Пейо Яворов"  Милен Русков ще представи романа си "Чамкория" на 19.07.2017 от 19.00 ч. в залата на Експозиционен център Флора Бургас. С това събитие се открива лятната културна програма на инициативата С книга на плажа. 

То е част от културната програма на Община Бургас, Регионална библиотека "Пейо Яворов" и Експозиционен център Флора-Бургас.

Очакваме Ви от 19 до 23 юли пред Експозиционен център ФЛОРА с най-новите издадени книги на Издателство Жанет 45. 

Споделете и поканете приятели тук:

https://www.facebook.com/events/308315292953492/

За книгата:

Един човек, по силата на професията си, се оказва въвлечен в някои от най-мрачните тайни на своето време. Това са 1920-те години, когато в България се борят две големи военнополитически групировки: Военният съюз, Демократическият сговор и ВМРО, от една страна, и Единният фронт, от друга. Нашият герой не е партизанин на никоя от тях, което му позволява да ги види сравнително безпристрастно. Същевременно той се бори с живота като обикновен човек и разказът му за градския бит възкресява неистовата атмосфера на 20-те години. Той би могъл да продължи да живее така, но характерът му го подхлъзва малко по-дълбоко в сенките.

 

 

Коментари

Още от последните новини