Днес и слънце, и дъжд!

Днес и слънце, и дъжд! - E-Burgas.com

P1080488

До обяд ще преобладава слънчево време, с по-значителни временни увеличения на облачността над източните и северозападните райони. След пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в ще превали, възможно е и да прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската равнина – до умерен вятър от запад-северозапад.

Дневните температури ще са малко по-ниски спрямо вчерашните и максималните ще са между 24° и 29°, в югозападните райони до 31-32°, в София - около 25°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщи здежурният синоптик Георги Цеков. Атмосферното налягане ще се повишава и към края на деня ще е близко до средното за юли.

До обяд над Черноморието ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността по южното крайбрежие. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места краткотрайно ще превали. Вятърът ще е слаб от западната четвърт.

Максималните температури ще са 27°-28°, пише "Фокус". Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

ПИК

Коментари

Още от последните новини