Дилър от поморийско село задържан за 72 часа, откриха и боеприпаси в дома му

Дилър от поморийско село задържан за 72 часа, откриха и боеприпаси в дома му - E-Burgas.com
Архив marica.bg

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 72 часа Антоан П., обвинен за разпространение на наркотични вещества и за противозаконно държане на боеприпаси за огнестрелно оръжие

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа Антоан П. Той е обвинен за това, че на 10.01.2019 г. в дома си, находящ се в с.Каменар общ. Поморие, без надлежно разрешително разпространил, като предоставил лично  на друг човек високорисково наркотично вещество  - коноп (3.893 гр.), под формата на  четири броя топчета в неправилна форма, поставени в кутия от цигари – престъпление по чл.354а, ал.1, изр. 1, пр.4 от НК.

Той е обвинен и за това, че на 10.01.2019г. в дома си, находящ се в с.Каменар общ.Поморие, при условията на реална съвкупност с горепосоченото деяние  държал боеприпаси за огнестрелни оръжия – 51 бр. ловни патрона, без да има разрешително за това – престъпление по чл.339 ал.1, вр. чл.23, ал.1 от НК.

Предстои (в почивните дни) Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Антоан П.

Коментари

Още от последните новини