Депутатите с минута мълчание за жертвите в Бургаско

Депутатите с минута мълчание за жертвите в Бургаско - E-Burgas.com

Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от наводненията в Бургаско. Депутатите изразиха своите дълбоки съболезнования и съчувствие към семействата и близките на загиналите.

В началото на пленарното заседание председателят на Народното събрание Димитър Главчев отбеляза, че страната ни скърби за жертвите от наводненията в Бургаско, а в Община Камено е ден на траур в памет на загиналите.

"Солидарни сме със скръбта и болката на семействата и близките на загиналите и ги уверяваме, че не са сами в тези мигове на изпитания", подчерта председателят на парламента. Той изрази искрена съпричастност към всички жители на засегнатите от бедствието райони.

Най-важното в момента е държавните органи, местната власт и гражданите да обединим усилията си за преодоляване на последиците от водната стихия, заяви Димитър Главчев.

Народното събрание започна работа с обсъждане на първо четене на законопроект за допълнение на Закона за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност./ news.bg

Коментари

Още от последните новини