Денди прокле дете в ефир: Малко, късоврато чудовище, дано си счупиш врата!

Денди прокле дете в ефир: Малко, късоврато чудовище, дано си счупиш врата! - E-Burgas.com
 Ще съдя Николета Лозанова, защото няма право да показва къде живея. Това е покана за обир, закани се Денди пред TV7. Той потвърди решението си да заведе дело срещу предаването на Николета Лозанова "Поверително" заради нелицеприятен репортаж. Ексцентрикът обаче съвсем изтрещя и прокле дете в ефира на телевизията.Оказа се, че носът на Денди не бил разбит, а пострадал от пор. "На излизане от клуба на Жени Живкова изпратих една приятелка, качих я на такси и след това видях друга, която разхождаше изключително сладко, декоративно порче. Взех го в ръце, за да го целуна едва ли не, а то ме захапа за носа. Раната не беше дълбока, но коментарите в предаването на Николета бяха изключително противни", разказа ексцентричният писател.
Той допълни, че след като предаването било излъчено, често го спирали по улицата хора, за да го питат за носа му. "О, ти си този, на когото му бяха разбили носа" ми каза едно хлапе на улицата. И ти какво да му кажеш освен: "Ах, ти малко, късоврато чудовище, дано си счупиш врата по някои стълби", заяви Денди и шокира водещите.
Диана Радева реагира веднага: "Прекъснете! Махнете му кабела", разфуча се в ефир тя, докато Денди се кълчеше "ексклузивно" пред камерата. /БЛИЦ
Коментари