Деца отвлякоха и издевателстваха с 11-годишно момиче в Свиленград

Деца отвлякоха и издевателстваха с 11-годишно момиче в Свиленград - E-Burgas.com
UNICEF

Група от близо осем деца отвлякоха 11-годишното момиче в Свиленград. Вързали го и му наливали парфюм и водка в устата. За това сигнализират много хора в социалната мрежа, цитирани от няколко български медии.

Един от тях разказа и подробности, но за момента мъжът не желае да разкрива самоличността си. По думите му отвлеченото дете е бутано по стълбите между седми и шести етаж на блок. 

Било събличано голо, удряно и снимано с цел изнудване. Смята се, че причината за агресията е защото момичето си писало с момче. 

Нападнатото дете е получило 30% изгаряния и е изпаднало в кома.

По непотвърдена информация родителите на едно от децата, участвало в грозните действия, са проблемни и са известни с това. Майката се слави с не-много добра репутация, а бащата е бил за известно време в затвора.

Предстои родителите на агресивните деца да бъдат открити.

Много притеснени родители и граждани публикуваха за инцидента в социалната мрежа. По някаква причина обаче, част от тях са изтрили публикациите си, вероятно поради опасения от неприятности. По думите на мъжа, който сподели информацията – някой се опитва да потули случая и виновните да останат ненаказани.

Жителите на града са изумени защо се прикрива подобно престъпление. Много от тях самите имат деца и са притеснени. Всички апелират за незабавни действия от стана на отговорните институции, за да не се стигне до ново нападение.

marica.bg

 

Коментари

Още от последните новини