ДБГ-Бургас остро осъжда взрива на златарско ателие в Бургас

ДБГ-Бургас остро осъжда взрива на златарско ателие в Бургас - E-Burgas.com

 „Движение България на гражданите" – Бургас изразява своето притеснение относно взрива на златарско ателие в центъра на град Бургас. Ето какво разпространиха от ДБГ до медиите:

Окачествяваме тези действия като абсолютно недопустими и недемократични в 21 век. Не приемаме и се противопоставяме на всяка форма на натиск или насилие върху българския бизнес, както и върху всеки един български гражданин.

В последно време станахме свидетели на редица подобни случаи, които останаха неразкрити от органите на реда. Това само показва невъзможността на държавата и сектор „Сигурност" да защити гражданите и бизнеса от посегателства.

ПП „Движение България на гражданите" - Бургас призовава всички компетентни органи максимално бързо да установят извършителите и те да бъдат наказани с цялата строгост на закона. Органите на реда трябва да вземат незабавни мерки за гарантиране на сигурността на хората. Всякакви подобни инциденти рушат имиджа на града и поставят под съмнение развитието на Бургас като туристически център, в който туристите и инвеститорите могат да бъдат спокойни и сигурни.

Коментари

Още от последните новини