Дъжд и гръмотевици пак провалят плановете за плаж през уикенда

Дъжд и гръмотевици пак провалят плановете за плаж през уикенда - E-Burgas.com

Хладен въздух ще нахлуе от утре от северозапад, температурите ще се понижат, а през уикенда се очакват гръмотевични бури и локални градушки. Днес ще остане топло и слънчево, с развитие на купеста облачност, но без валежи. Температурите ще останат от 25 до 30 градуса.

Утре от северозапад ще нахлуе по-хладен въздух. На много места ще превали и прегърми. Възможни са локални градушки. Температурите ще се понижат и ще бъдат от около 19 до 25 градуса, пише dir.bg. 

През уикенда времето няма да бъде подходящо за плаж. Ще бъде често облачно, ветровито, с гръмотевични бури и локални градушки. По-хладно, с превалявания и гръмотевични бури ще остане времето и в понеделник. Температурите ще бъдат от 18 до 23 градуса.

Във вторник от северозапад атмосферата ще започне да се стабилизира. Над западните райони вероятността от превалявания намалява, но над централните и особено източните райони ще има интензивни валежи с гръмотевици. Температурите ще са от 18 градуса на изток до 25 градуса в северозападните райони. 

В сряда атмосферата ще се стабилизира. Превалявания ще има на малко места, а температурите ще се повишат и ще бъдат от 26 до 32 градуса.

Коментари

Още от последните новини