Дадена дума… голяма работа!

Дадена дума… голяма работа! - E-Burgas.com
Херо се дърпа за Левски? dimitar dimitrov hero Димитър Димитров-Херо прави всичко възможно да не стане треньор на Левски. Преди няколко дни самият специалист е разкрил пред приятели, че не иска да отива на „Герена", за да поема "синия" отбор. Няколко са били доводите му да не поеме Левски, които той е изтъкнал пред обкръжението си. На първо място Херо е притеснен от това, че пари на „Герена" няма и не е ясно кога ще получава заплатата си. Всички в „синьо" се надяват да дойдат по-слънчеви дни за тях, но индикации за такова събитие засега липсват. Димитров на няколко пъти води дълги разговори със спортния директор на Левски Георги Иванов, който в момента е и треньор. Последната среща между двамата бе след двубоя с Черно море в последния кръг. Херо и Гонзо проведоха няколкочасова среща, като на нея Иванов е поискал от бургазлията да застане начело на Левски от понеделник (преди два дни). Димитров обаче твърдо е отказал, като се е върнал на думите си преди време, когато обясни, че ще застане на кормилото на „сините" след Нова година. Освен липсата на пари Димитър Димитров е притеснен и от липсата на каквато и да е организация на „Герена". В това число влиза и трансферната политика на клуба. Херо е наясно, че пари за селекция няма да има и отново ще трябва да се търсят безплатни футболисти, което през зимата е трудна задача, пише „7 дни спорт". След като Димитър Димитров е видял какво се случва в Левски и е ударил чертата, бързо е преосмислял решението си да поеме „сините". Точно и поради тази причина Херо отклони предложението на Гонзо да поеме отбора от началото на седмицата. Бургазлията се надява до зимата да получи примамлива оферта, която да изиграе ролята на оправдание за пред Георги Иванов. Така, въпреки че Херо даде дума да стане треньор на Левски, нищо чудно съвсем скоро да бъде представен като наставник на друг отбор.

Иначе Димитров вече няколко пъти отказва да поеме Левски поради различни причини. Още докато Иво Тонев бе изпълнителен директор на „Герена", искаше Херо да тренира „сините", но това така и не се случи.

Договорката между Гонзо и Димитров е все още устна и бургазлията има пълно право да избере алтернатива за продължаване на кариерата му.

topsport.bg

Коментари

Още от последните новини