Чудовищен скандал! Георги Христов се подигра с Киркоров, руснакът жестоко обиден

Чудовищен скандал! Георги Христов се подигра с Киркоров, руснакът жестоко обиден - E-Burgas.com

Георги Христов-Киркоров

Георги Христов предизвика чутовен скандал в естрадата, след като буквално се подигра с руската звезда Филип Киркоров. Родният певец отказа да се срещне с уж добрия си приятели и напълно го отсвири по време на турнето му у нас.

 Изпълнителят на „Черно и бяло” имал специална покана от Киркоров за концерта му в НДК и последвалата вечеря, която руската звезда даде за най-добрите си приятели. Той ги назова и поименно по време на изпълненията си в София - дует „Ритон”, Тончо Русев и Георги Христов. Последният обаче незнайно защо съвсем се не впечатлил от поканата на колегата си и го отсвирил.

 „Това си е гавра, защото Киркоров винаги се е грижил за Жоро. Урежда му редовно участия в Русия, от които си докарва солидни хонорари, а сега не си направи труда да се видят в София. Филип беше обиден”, разкриха от естрадното съсловие. Най-скандализиран Киркоров бил от факта, че аверът му не се оправдал за отсъствието си с някакъв неотложен ангажимент, а просто решил по същото време да си почива на новата си вила в Гърция. Воаяжът Христов споделил със сродната си душа в шоубизнеса Нели Рангелова и за руската звезда дори не помислил.

Източник: Агенция ПИК

Коментари