Четвърто издание на Фестивала на виното ще се проведе в Бургас

Четвърто издание на Фестивала на виното ще се проведе в Бургас  - E-Burgas.com

Четвърто издание на Фестивал на виното Бургас отваря врати от 28 до 30 юли в Експозиционен център Флора

 Бургаският фестивал на виното и тази година се организира от Националната лозаро-винарска камара и фирма "Експо тим" с подкрепата на община Бургас, от 28 до 30 юли в Експозиционенцентър "Флора" в Бургас - Морската градина.

Очаква се и тази година във Фестивала да заявят участие повече от 30 български производители, търговци и вносители които ще представят над 200 елитни марки вина.

Организирането на проявата в разгара на туристическия сезон традиционно привлича вниманието не само на родните но и на много чуждестранни гости, които добиват ясна представа за безспорните достойнства, както на продуктите на родните винари, така и на много вносни марки.

Участниците в събитието - компании лидери на основните браншове за родно производство на вина и спиртни напитки, вносители, дистрибутори, производители, както и вносители и производители  на месни и млечни продукти.

Тази година събитието ще се проведе в зали 2,3,4 на Експозиционенцентър Флора, както и външни площи на изложбения център, разположени във вътрешната част на двора на Флора.

Вечер сме предвидили на малка сцена музикални изпълнения на живо.

Работното време на Фестивала на виното  ще бъде от 16.00 до 22.00 часа.

За повече информация или записване за участие на :

E-mail: [email protected] или на 0888 330586

Коментари