Четириноги търсят стопани днес на "Пантеона"

Четириноги търсят стопани днес на

Кучетата от общинския приют в Бургас излизат на осиновителна кампания. Тя стартира днес  на Пантеона в Морската градина от 10:00 до 17:00 ч.
Кучетата от приюта са кротки, социализирани, любвеобвилни, всеотдайни и готови да приемат своите нови осиновители, категорични са организаторите. Те имат нужда само и единствено от стопани, които да им осигурят дом, малко внимание и любов. 

Организаторите призовават всички, обичащи четириногите, да посетят утре шатрата до Пантеона и да се запознаят с бездомните кучета. Всички те са кастрирани, чипирани и обезпаразитени. Желащите могат да ги разходят, като по този начин ще имат възможността да се сближат и да намерят по-лесно своя нов домашен любимец.

Бездомните кучета не са породисти, но пък любовта няма порода. Както останалите, така и те могат да дарят стопаните си с безграничната си обич. 

Инициативата "Ще те обичам - само ме вземи" се организира за пореден път. Община, доброволци и неправителствени организации обединяват сили, за да осигурят постоянен дом за изстрадалите животинчета.

Благодарение на кампанията десетки кучета вече се радват на новите си стопани.

Коментари

Още от последните новини