Четирима ранени след зверски удар на пътя

Четирима ранени след зверски удар на пътя - E-Burgas.com

Четирима души са пострадали, двама от тях тежко след зверска катастрофа, станала по пътя от София за Бургас в местността Рамануша край сливенското село Тополчане. Сигналът за инцидента е бил подаден на телефон 112 в понеделник към 18,35 часа.

При пристигане на място полицаите установили, че в близост до бензиностанция лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 29-годишен водач и движещ се в посока село Тополчане. След като е навлязъл в лентата за насрещно движение, се е ударил челно с лек автомобил „Рено Меган“. При произшествието тежко е пострадал 51-годишният водачът на лекия автомобил „Рено“, който е приет за лечение в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. Приети за лечение с фрактури, без опасност за живота, са водачът и двама пътници в лекия автомобил  „Фолксваген“ – на 28 и 49 години. Всички участници в произшествието са от град Сливен.  По случая е образувано досъдебно производство.

В най-тежко състояние е 51-годишен пациент, който е приет в отделението по реанимация при сливенската МБАЛ с травма на глава и гърди. 49-годишен мъж е в отделението по неврохирургия с мозъчно сътресение. Друг, на 57 години, е в ортопедия с раменна луксация. Също в ортопедията  е и 28-годишен пациент, който е със счупен крак.

Почти по същото време е регистрирана още една катастрофа по черен път край язовир Копринка, където челно са се сблъскали  „Сеат“ и „БМВ“, докато първият автомобил се опитвал да избяга, гонен от полицейски патрул.  Полицаите подгонили „Сеат“-а, в който пътували няколко души, заради съмнения, че са се отправили да крадат дърва. Докато се опитвал да се измъкне от гонката „Сеат“-ът се натресъл челно в идващия отсреща автомобил „БМВ“, пътуващ в посока Казанлък. Шофьорът на „БМВ“-то пробвал да избегне сблъсъка, но не успял. Шофьорът на преследваната кола е успял да избяга заедно със спътниците се, в последствие е установено че автомобилът е с чужди регистрационни табели

Коментари

Още от последните новини