Четири автомобила горяха за една нощ в Бургаско

Четири автомобила горяха за една нощ в Бургаско - E-Burgas.com
Архив

Четири автомобила горяха за една нощ в Бургаска област, като два от тях се възпламенили, вследствие от пожара на колата до тях, информираха от МВР-Бургас.

Първоначално, в управлението в „Меден рудник“, бил получен сигнал за горящ лек автомобил Ауди А4, с търговищка регистрация, собственост на 49-годишен бургазлия, паркиран пред бл. 66 в комплекса. От инцидента то е с изцяло обгорен двигател, а предната броня, фаровете, стъклото и арматурното табло са стопени.

Огънят засегнал и паркираните в близост лек автомобил Мерцедес Ц320, който е със стопен заден стоп, броня и калник, както и микробус Форд Транзит с великотърновски номер. Той е с обгорена задна дясна гума. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служителите на МВР.

Междувременно, малко по-късно в същия ден, бургаска Шкода Октавия изгоря напълно в село Звездец докато била паркирана в гараж на ул. Васил Левски. Констатирано е, че при стартиране на двигателя, в двигателния отсег започнали да излизат пламъци, които изпепелили автомобила за минути.

Коментари

Още от последните новини