Черноморец с първа победа в „Б” група

Черноморец с първа победа в „Б” група - E-Burgas.com
Черноморец - Монтана Отборът на Черноморец постигна първа победа от началото на сезона в „Б” група. Възпитаниците на Неделчо Матушев се наложиха с 2:1 над Добруджа. И двете попадения за „акулите” бяха дело на Деян Христов (49 и 72 мин.). Гостите отбелязаха своя гол минутка преди края на редовните 90 минути, като негов автор стана Ивайло Лазаров.
През първото полувреме голови положения и пред двете врати почти липсваха. Черноморец и Добруджа си размениха по няколко удара, които обаче не затрудниха вратарите. Втората част започна ударно за домакините. В 49-ата минута Деян Христов се оказа най-съобразителен в наказателното поле на гостите и с глава отбеляза за 1:0. При идентична ситуация, опитният нападател удвои преднината на бургазлии в 72-ата минута. Силите на гостите стигнаха само за почетно попадение, дело на Ивайло Лазаров в 89-ата минута.
„Доволен съм от успеха. Момчетата се постараха. Надявам се психическият товар от срещите без успех, сега да падне от тях. В крайна сметка за това и тренираме – да побеждаваме. Надявам се тези три точки да ни дадат нужната увереност и отборът да тръгне нагоре. Във всеки един мач излизаме за победа. Днес се получи и няма как да не сме доволни от това. Готвим се за следващия ни двубой и дано влезем в една позитивна откъм резултати серия”, коментира пред е-Burgas наставникът на Черноморец Неделчо Матушев.
Коментари

Още от последните новини