Черна роза Метаноа е специален подарък за една от дамите, избрали да празнуват 14 февруари в Приморец

Черна роза Метаноа е специален подарък за една от дамите, избрали да празнуват 14 февруари в Приморец - E-Burgas.com

Ексклузивният подарък е предоставен от Metanoa De La Rose

Една от дамите, избрали да празнуват любовта на 14 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец ще получи специален дар: ексклузивната черна роза Метаноа. Подаръкът е предоставен от Metanoa De La Rose. Томбола ще определи при кого ще отиде луксозното цвете.

Черната роза живее по-дълго и остарява по-красиво от всички други цветя. С малко грижа, запазва чудесни визия и аромат до 6 месеца, напомняйки дълго на човека на когото е подарена, колко специален е той. Отглежда се в Африка и е напълно естествена. Предлага се в бутикова кутия, която чудесно допълва символиката на този безценен дар. Можете да избирате между различни формати, като розата комплиментират различни класни изкушения, подходящи за всеки повод - пръстен с черен диамант, черен диамант чокър, изящни чаши в комплект с бутикови вина, ювелирен сребърен ключодържател, пури, парфюм... Налична е и луксозна подаръчна кутия с цял океан от черни рози.

В Бургас дарът на черната роза Metanoa De La Rose, достоен за крале и кралици, за любими и приятели, за дами и господа, може да откриете единствено в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Една от дамите, гости на Let's Get PRIM: Запечатано с целувка ще си тръгне с Метаноа. Вие също можете да подарите ексклузивната Черна роза на дамата до себе си - защо не с пръстена с черен диамант към нея и всички обещания, които вървят към него? Може да дарите и един забавен, изпълнен с музика 8-ми март. В  Гранд Хотел и СПА Приморец, на празника на дамите за тях ще пеят Гласът на България за 2019 г. Атанас Кателиев и възпитаникът на Национално музикално училище “Любомир Пипков” Преслав Атанасов. Ще има и изкусително 4-степенно меню. Подарете вечерта! 14 февруари или 8 март, обичта, радостта от живота, трябва да празнуваме всеки ден.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини