Бургазлийката Рени Радева представя България на международен конкурс

Бургазлийката Рени Радева представя България на международен конкурс    - E-Burgas.com

Красивата бургазлийка Рени Радева, която през 2016 се окичи с титлите „Кралица на Бургас" и вице „Мис България", сега има възможността да представя нашата държава на международния конкурс Miss International Tourism"2018. Това се случи след като през изминалата година хубавицата спечели първо място в „Miss International Tourism – Bulgaria.

Очакваното събитие се провежда вече 40 години, като миналата година е било в Китай. Сега домакин е България и по-точно Марина Диневи - Свети Влас, а агенцията организатор модна агенция  "Интерсаунд". 

Участничките с които Рени ще мери сили са 16 и са от различни държави, сред които Китай, Филипините, Италия, Русия и други. Красавиците ще се представят в  три тура: с национални костюми, с бански и с официални тоалети. Нашенката е заложила на традиционна българска носия от тракийската низина, банският костюм и е на гръцката фирма за плажни облекла „Шугърфри", а за ослепителната си вечерна рокля се е доверила на бургаската дизайнерка Мария Диомова с модна къща „Диома".

Финалът на конкурса „Miss International Tourism"2018 ще се състои този четвъртък 14.06.2018г от 21:00 ч. в Планет Клуб Свети Влас, а дали нашата „Мис" ще си тръгне с корона ще разберем тогава.

Коментари

Още от последните новини