Бургазлията Митко Петров представи впечатляващ музикален видео проект на световно ниво

Бургазлията Митко Петров представи впечатляващ музикален видео проект на световно ниво - E-Burgas.com
Новото лице на българската музика Митко Петров изненада с най-новия си музикален видео проект. 12007056_10205625058321447_1160136942_n Песента носи заглавието „Излез” и в комбинация с видеото грабва меломаните от първия път. Изключително модерен саунд, преплетен с български фолклор и силния вокал на изпълнителя, са предпоставка за нов български хит. Любопитно е, че видеото е дело на Николай Гарабедян - режиьор и продуцент на интернет сензацията „Типично”. Това е поредния проект, който представят с Митко Петров, но този път надхвърлят очакванията с видео на световно ниво. „Излез” представя Митко Петров и в друга светлина. Във видеото артистът показва завидни актьорски умения, заедно с прекрасната Лидия Иванова, която е главната женска роля в клипа. Българката, която ще представя страната ни на благотворителния конкурс за Красота „Queen Of The Universe” в Америка, спира дъха на зрителите с невероятната си визия, една от които е с традиционна българска носия. Лидия и Митко се превръщат в идоли в сферата, в която се развиват, и трупат все повече фенове.
"Това е поредната ми сбъдната мечта, щастлив съм, че успях да реализирам такъв проект, втори за тази година, надявам се, че публиката ще го оцени и ще подкрепи това, което сме направили с много любов към изкуството! Изключително много благодаря на Николай Гарабедян, с който работим за пореден път по видеото, на Лидия Иванова за професионализма и отношението, Юлиан Янев и моят вокален ментор Нели Маринкова!" - споделя Митко за е-бургас.
Тази година Митко Петров издаде баладата „Без заглавие”, която се превърна в една от най-популярните балади в ефира през последните години и му донесе десетки успехи в класации за българска музика, сред които и първо място в Българско Национално Радио, а месеци по-късно песента все още се задържа в класациите. Сега, с „Излез”, изпълнителят доказва, че не е невъзжожно да представиш хубава музика и качествен продукт, дори извън големите музикални компании. Очаква се съвсем скоро проектът да се ротира в българския ефир и да „излезе” на първите места. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=GO6quBC30nw[/embed]
Коментари

Още от последните новини