Бургазлията Красимир Марчев -на крачка от полуфинала на "България търси талант"

Бургазлията Красимир Марчев -на крачка от полуфинала на

Тази неделя / 10-ти април/ ще станат ясни полуфиналистите впопулярното телевизионно предаване "България търси талант".Зрителите следят изявите на главните герои от формата вече повече от месец, а несъмнено сред техните фаворити е Красимир Марчев - един бургазлия на крачка от следващия етап на надпреварата.

Мултимедийният пърформанс, с който Марчев прикова вниманието на публика и жури, е изцяло авторски продукт. Краси е главно в бекстейджа, но името му стои зад музиката, костюмите, мултимедията, хореографията и режисурата напроекта.

"В неделя са елиминациите и силно се надявам да продължа напред. Искам да се чува за Бургас. Той е пълен с талантливи млади хора" - споделя Краси Марчев и допълва, че във всеки реализиран продукт залага на различното, обича да провокира публиката, да я накара да се замисли, защото творецът трябва да не се страхува да надскача себе си.

Когато се прибира в Бургас след първото излъчване по телевизията, млада жена го разпознава в градския транспорт, поздравява го за невероятното представяне и му пожелава успех. Марчев споделя, че подобни дребни жестове го мотивират най-силно.

Коментари

Още от последните новини