Бургазлия отново направи хит зад Океана (Видео)

Йошката написа „Не съм от вчера“ като протест към всички, които се мислят за големи звезделинковци

От няколко седмици в американския щат Флорида все по-често звучи ново бургаско рап парче, което разплава не само българската общност в Щатите, но и местните. Въпреки че не разбират текста янките не спират да си тананикат мелодията.

„Не съм от вчера“ е петата песен зад граница на бургаския рапър Йошката, който от шест години се подвизава в САЩ. Пламен Шивачев, както е истинското име на бургазлията от ж.к. „Славейков“, е известен с това, че пише текстовете си, когато му дойде муза. Неговите приетяли от „Protonic Beats“ пък се грижат за звученето на песните му, дори чак от далечен Бургас. Тук го помним от рап групата „Улична болка“, която бе доста актуална преди малко повече от 10 години, когато бяха още ученици.

Новото парче ясно изрязява ситуацията на бургазлията в момента, въпреки че по време на престоя си зад Океана, е живял на много места и е упражнявал различни професии. Не случайно и видеото към „Не съм от вчера“ е на фона на табелата IMIGRATION ATTORNEY, а самата песен е написана като протест към всички, които се мислят за големи звезделинковци, твърди бургазлията.

Той е добре познат на българите в Щатите, а и не само, тъй като неотдавна записа и саундтрака („Изгубени души“) към филма по скандалната кинга „До Чикаго и от отзад“ на Ник Стефанов. Докато пребиваваше в щата Илиной той записа и друга песен – „Чук“, която също бързо стана хит.

В момента Пламен работи като келнер в заведение и работи върху друг съвместен музикален проект, който предстои да излезе. Дотогава ще се радва на непрекъснатата подкрепа, която получава от свои приятели и фенове за новата песен.

Коментари

Още от последните новини