Бургазлии за новите спирки: Смразяващо приятни са

Бургазлии за новите спирки: Смразяващо приятни са - E-Burgas.com
Снимка: Fiercee SheWolf

Новите спирки в града станаха повод за недоволството на бургазлии, които ползват градския транспорт. Гневни коментари се сипят и в социалните мрежи. В тях хората определят автобусните спирки като нефункционални.

Ето и част от коментарите:

Това е положението на новите спирки. Говореше се,че са с подово отопление в зимно време в студените дни докато чакаме автобуса ще се затопляме,но уви това не се случи. И вместо спирките да бяха направени така,че да ни предпазват от дъжд и сняг, то дъжд ни вали и сняг ни затрупва,но важен е видът на спирката,красиво,но без полза от тях. Благодаря, Община Бургас за хубавите спирки, които направихте за нас. Наистина резултатът от тях е смразяващо приятен. 

***

Не знам как всичко в тази държава струва милиони, а не върши никаква работа. И вместо да се подобрява спрямо нуждите, просто ги правят МОДЕРНИ. По чий критерий не става ясно. И на хората, които обясняват как е по света ще кажа, че навсякъде е съобразено с метеорологичните условия. При положение, че сме ветровит град, аз не виждам логика да са отворени отвсякъде

Снимката е публикувана в фейсбук групата "Аз съм от Бургас" , а темата се обсъжда разпалено и към този час.

Коментари