Бургазлии с големи сърца дариха средства за каузата на Мисис Бургас на благотворителния бал на морските красавици

Бургазлии с големи сърца дариха средства за каузата на Мисис Бургас на благотворителния бал на морските красавици - E-Burgas.com

Първият благотворителен бал на Мисис Бургас се проведе в края на миналата седмица в Гранд хотел и СПА „Приморец". Каузата, в която се обединиха носителки на титли за красота, техните подгласнички и участнички в конкурсите за красота беше да се подпомогне финансово и материално центъра за обществена подкрепа в община Малко търново „Цветница". Най- красивите омъжени жени на Бургас дефилираха пред гостите на бала в официални рокли и спортно-елегантни облекла на известни български дизайнери и бургаски модни бутици. По време на бала, гостите на събитието се включиха в томбола. Средствата от закупените талони за томболата ще бъдат дарени на социалното заведение в пограничната община. Отделно от паричната сума, бургаските красавици, се включиха лично в каузата, като подсигуриха материалните дарения за посетителите на социалното заведение- както за децата, така и за техните майки. Дамите с големи сърца и организаторите ще посетят лично социалното заведение в пограничната община, за да занесат събраните играчки, дрехи, книжки и др. и ще зарадват децата в навечерието на коледно-новогодишните празници.

Водеща на благотворителния бал бе красивото лице на телевизия РН-Канал 0 Пепа Костадинова, а за настроението на гостите се погрижи внукът на композитора Стефан Диомов – Божидар Неделчев. Десет годишният талант показа потенциал да се превърне в на новата музикална звезда. Но не само Божидар показа големия си талант, това направиха с изпълненията си и другите възпитаници на вокално студио „Сезони", които пееха между ревютата. Красивите омъжени бургазлийки дефилираха в най- новата колекция официални рокли на Sherri Hill , представени от сватбен център „Брилянтин", ежедневните и бизнес облекла на бутик " Exclusive", дизайнерът Стоян Радичев представи своята кежуал линия дрехи, чанти и аксесоари, а за финал на бляскавата вечер бе дефилето с тоалетите на бургаската дизайнерка Мария Диомова.

Това е първият благотворителен бал на Мисис Бургас в морския град. Организаторите на престижния конкурс за красота се надяват това събитие да се превърне в традиция. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини