Бургазлии показват любимите си места в града в кратки клипове (видео)

Видеото зарежда

Предизвикателството "Усети Бургас" продължава. Зимата си отиде, градът се раззеленява и става още по-красив. Вдъхновете се от пролетния Бургас и ни изпратете кратки видеа, запечатали вашата емоция и усещане за него, зоват от общината.

В рамките на няколко минути покажете любимите си места в града. Видеата можете да изпращате като съобщение във ФБ страницата на инициативата:

Има и награди! Авторите на първите изпратени видеа печелят безплатно посещение на един от следните туристически обекти: остров Света Анастасия, археологическия комплекс "Акве калиде" или Авиомузей Бургас.

Наградата за първите петима е безплатно посещение на острова, като трима от тях вече са известни - Симеон Кирязов, Гергана Димова и Наско. Следващите петима ще разгледат безплатно "Акве калиде", а участниците, класирали се в третата петица, ще имат възможността да посетят безплатно Авиомузей Бургас.

Бъди активен, #SenseOurCity! Очакваме да изпратите своите вдъхновяващи видеа, а ние ще се свържем с вас, за да ви обясним как можете да получите обещаните награди.

 

Още за инициативата:

https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/37708

Коментари

Още от последните новини