Лидия Стаматова и рапарът VESSOU с обща песен

Лидия Стаматова и рапарът VESSOU с обща песен - E-Burgas.com

Бургаската поп фурия, която остави без дъх журито на "България търси талант" и "Х Фактор" през изминалите години, сега отново е в центъра на събитията, но този път с новото си парче.

Хубавицата е направила общ проект с бургаския рапър VESSOU, с когото се запознават преди 8 години на сцената на музикалния формат "България търси талант". Тогава той е на 13 години, а тя на 10 и още в този момент младия рапър бил сигурен, че един ден ще работят заедно.

Веселин Николов -VESSOU се радва на милиони гледания на песните му "Въй", "Махкенската" и "Паля" в която си партнира с друг популярен рапър Димчо.

Лидия пък от своя страна има зад гърба си няколко музикални проекта, песните "Сам е раят" и "Мога". Хубавата бургазлийка освен, че може да пее показва и завидни актьорски умения в нашумелия виртуален сериал "Типично", а от скоро дебютира и като модел в единствената модна агенция в Бургас - "Интер Моделс Бургас".

Това обаче което днес събира двамата талантливи изпълнителя е общия им проект, който определено заслужава да се чуе, песента им "ИЗБИРАМ ТЕБ". Музиката и текста са изцяло на двамата творци, а режисьор е Деян Панайотов от Dideshan corporation.

Различната и екстравагантна визия на красивата Лидия в клипа е дело на дизайнерката от "Angela Fashion Art" Галина Попова и гримьорката Алина Шайк от "Alina Make up".

Клипът е сниман на различни локации по морето, а в песента има много лятно настроение. 

"Избирам теб" определено ще избере и вас!

Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини